NIEUW: Friday Pop-Up Classes

*Vrijdag 1 november: 14.00-17.30 uur
Workshop Ontspanningstechnieken. Esther Bijl laat je deze middag betrokken. deskundig en veilig kennismaken met drie vormen van ontspanningstechnieken: Pranayama, Tension Release Yoga en Nidra Yoga. Kosten van deze workshop:  €60,00 (max. 15 deelnemers). Meer informatie volgt nog, maar je kan je al opgeven!
*Vrijdag 8 november 16.30-17.45 (75 min)
Hot Yin Special door Masjenka
Thema van de les is de Herfst: de dagen worden al weer korter, de baadjes vallen van de bomen. De natuur heeft automatisch ook effect op ons: tijd van loslaten en opruimen! Yin yoga is een rustige vorm van yoga, waar je de dieper liggende spieren en het bindweefsel stretcht. De houdingen worden tussen de 3 en 5 minuten aangehouden. In deze les nemen we de tijd om schouders, armen en heupen te stretchen en de typische herfstkwaaltjes er uit te zweten
*Vrijdag 15 november: 16.30-17.45 (75 min)
Yin&Yang Yoga door Beth, waarbij Beth ook zeker weer extra aandacht aan de core zal geven!
*Vrijdag 22 november 16.30-17.30 
Yoga&Weights met Mireia
*Vrijdag 29 november 16.30-17.30 
“Meditasting” met Jacomijn: de les is opgedeeld in drie delen: meditatie in beweging, mindfulness en Tibetaanse meditatie.

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!