De Lessen

SWEAT - STRETCH - TRANSFORM

Hot 60 A

Hot 60 A (duur 1 uur) Dit is de Absolute Hot Yoga Series, die bestaat uit 50 klassieke hatha yogahoudingen die in een verwarmde ruimte worden beoefend. De houdingen worden altijd in precies dezelfde volgorde en op dezelfde manier uitgevoerd. Hierdoor zie je heel snel je eigen vooruitgang, wat enorm motiverend is. In de spiegel kun je je houding en de “alignment” controleren. De studio is verwarmd tot maximaal 36 graden Celsius.

Hot 60 Mix

Bij de Hot 60 Mix blijft de basis de Hot 60 A, maar we zullen dat combineren met houdingen uit Bikram/Ashtanga/Yin/Flow/Pilates waardoor iedere les verrassend is.

Bikram

Dit is de 60 minuten versie van de de klassieke Bikram, die bestaat uit 26 hatha yogahoudingen (asana’s) en twee ademhalingsoefeningen. De houdingen worden altijd in precies dezelfde volgorde en op dezelfde manier uitgevoerd in een verwarmde ruimte tot maximiaal 36 graden Celcius.

Hot Pilates

Een uitdagende full-body workout waarbij we een mix van klassieke en moderne Pilates mat oefeningen combineren met diverse yogahoudingen, helemaal gericht op het verstevigen van je core, waarbij de dieper liggende buik- en rugspieren worden getraind.

Hot Flow

Bij de Hot Flow les worden statische houdingen (asana’s) aaneengeregen door delen uit de zonnegroet, zgn. vinyasa’s. Hierdoor ontstaat er een vloeiende beweging (flow) in de gehele beoefening. De lichaamshoudingen volgen elkaar in een vlot tempo op, waarbij we de beweging aan de adem koppelen.

Hot Yin-Yang

De eerste helft van de les bestaat uit gentle yang yoga houdingen en de tweede yin helft is een meer een herstellende (restorative) yoga vorm, waar ook veel aandacht besteed wordt aan pranayama – de ademtechnieken van yoga.

SWEAT - STRETCH - TRANSFORM

6 Big Hot Yoga Benefits

Verminder stress
Bouw kracht en flexibiliteit op
Word vitaal en slank
Krijg zelfvertrouwen
Verbeter concentratie - & uithoudingsvermogen
Verbind lichaam met geest
MAAK KENNIS MET HOT YOGA

Boek nu jouw proefles!

*Proefles €20,- en de 2e les binnen één week gratis.
*Kom de eerste keer 15 min. vroeger zodat we even kunnen kennismaken.
*Je hebt een yogamat en een grote handdoek nodig. Heb je een yogamat, neem die graag mee. Zo niet, dan hebben wij er natuurlijk een voor je.
*Zorg dat je genoeg water voor en na de les drinkt.
*Vrouwen dragen een korte broek of legging, mannen dragen een sportbroek. Ruim zittende kleding wordt afgeraden. Wees erop voorbereid dat je gaat zweten!

      Hoe kan ik een proefles doen?

Klik op de knop hieronder “Probeer nu”

  1. Koop de proefleskaart
  2. Boek jouw gewenste les
  3. Kom naar de studio en geniet van jouw Hot Yoga proefles!
 
Jaar bestaan
0 +
Lessen per week
0
Ervaren docenten
0

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!