Hot Yoga-Juice Cleanse Health 3 daagse: 4,5 en 6 november

Met de winter in aantocht is het altijd fijn om je gezonde lifestyle weer een extra boost te geven. Gedurende 3 dagen start je in de ochtend met een gembershot en drink je verdeeld over de dag verschillende koud geperste biologische groente- en fruitsappen. Tijdens deze drie dagen plan je ieder dag een hot yoga les. Je kan kiezen voor een volledige detox of een juice cleanse till diner, waarbij je In de avond een gezonde vegetarische maaltijd en/of soep eet. Danielle van Velsen van Juice Monkey Bussum zal de sappen verzorgen en die kun je voorafgaand aam de cleanse op vrijdag 1 november vanaf 16.00 uur of zaterdag 2 november in de winkel ophalen.
Kosten van de Hot Yoga-Juice Cleanse:

*3-daagse juice till diner:
€80,- verdeeld in € 55,- :1 gembershot en 4 sappen per dag en €25,- voor 3 yogalessen.
*3-daagse volledige detox:
€107,50 verdeeld in €82,50: 1 gembershot en 6 sappen per dag en €25,- voor 3 yogalessen.

-Voor de duidelijkheid: je kunt niet alléén de sapkuur doen, de speciale aanbieding geldt alleen samen mét de hot yoga. Ben je al student, dan heb je de keuze om de lessen op je kaart af te schrijven of apart te betalen.
-Inschrijven bij de balie of stuur een mail. Zodra de betaling bij de balie (pin) of per Tikkie is gedaan is jouw Hot Yoga-Juice Cleanse gereserveerd.  Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!