VRAGEN / ANTWOORDEN

Veel gestelde vragen

Deelnemers kunnen voor yogalessen bij Hot Yoga Studio Gooi vooraf een reservering maken via de EVERSPORTS app. Sommige lessen hebben een maximum aantal plekken beschikbaar, die zijn dan zichtbaar in het lesrooster. Aan het maken van een reservering zijn geen kosten verbonden.

De abonnementen gaan in op de 1e van de maand. De betaling gaat per maandelijkse automatische incasso.

Mocht de maand al begonnen zijn, dan is het toch mogelijk om voor het abonnementstarief lessen te volgen. Voor het aantal dagen dat dan nog van de betreffende maand resteert, wordt een deelbedrag (pro rato berekend op grond van het voor de deelnemer geldende maandbedrag) in rekening gebracht.

Het abonnement start op de dag van afsluiten. Iedere week wordt op die dag van de week de nieuwe “credit” (1 of 3 lessen) bijgeschreven. Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden.

De lessen/maand/jaar/studenten kaarten  kunnen eenmalig en voor maximaal 1 maand gepauzeerd worden. Het tarief om de kaart te pauzeren is  €20,-. Dit bedrag wordt vooraf betaald. Een verzoek om pauzeren moet schriftelijk, per email worden ingediend bij Hot Yoga Studio Gooi: info@hotyogastudiogooi.nl.  Dit kan dus niet door een mondeling verzoek aan de balie van de studio of aan één van de yogadocenten van Hot Yoga Studio Gooi.

Je hebt een yogamat en een grote handdoek nodig. Heb je geen yogamat, neem die graag mee. Zo niet, dan hebben wij er natuurlijk 1 voor je.

Vrouwen dragen een korte broek of legging, mannen dragen een sportbroek. Ruim zittende kleding wordt afgeraden. Wees erop voorbereid dat je gaat zweten. Drink genoeg water voor en na de les!

Er wordt geen inschrijfgeld berekend.

De betaling van de abonnementen gaat via automatische incasso. Alle andere lessen, waaronder proeflessen, losse lessen en de lessen via de lessen/maand/jaar/studenten kaarten kunnen online betaald worden of in de in de studio bij voorkeur met de pin pas betaald.

In geval van langdurige ziekte of in geval van zwangerschap kan het lopend abonnement of strippenkaart voor een periode van maximaal zes (6)  maanden worden gepauzeerd. Een verzoek om pauzeren moet schriftelijk (email: info@hotyogastudiogooi.nl) worden ingediend bij Hot Yoga Studio Gooi en vergezeld zijn van een doktersverklaring. 

Opzegging dient te geschieden door middel van een schriftelijke mededeling via email naar info@hotyogastudiogooi.nl. Een opzegging is definitief wanneer de deelnemer van Hot Yoga Studio Gooi een email ontvangt ter bevestiging van de opzegging. Opzeggen is ook mogelijk via de Eversports app.

Bij een online reservering voor een les in de studio geldt dat als je meer dan 6 uur voor het begin van de les annuleert er geen kosten aan zijn verbonden.  Als je binnen 6 uur voor het begin van de les annuleert, wordt de hele les in rekening gebracht of op je leskaart in mindering gebracht. In geval van een jaarkaart, ben je een losse les verschuldigd, die je via een tikkie of in de studio betaalt.

Hot Yoga Studio Gooi streeft er naar alle lessen volgens het meest recente rooster door te laten gaan. Dit rooster is te vinden op de website en de Eversports app en kan van tijd tot tijd gewijzigd worden. Als een docent verhinderd is, wordt gezorgd voor deskundige vervanging. Desondanks kan het voorkomen dat een les niet door gaat. Dit wordt aangemerkt als overmacht en Hot Yoga Studio Gooi is hier niet voor aansprakelijk. Eventuele tijdelijke of definitieve wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd door vermelding op website/mail/whatsapp/nieuwsbrief/social media en op het bord bij de studio.

Studentenkaarten worden verstrekt op vertoon van de eigen collegekaart of studentenpas en aan middelbare scholieren.

Hot Yoga Studio Gooi verzamelt persoonsgegevens van deelnemers voor het bijhouden van haar ledenbestand, voor het uitvoeren van betaalopdrachten en voor administratie- en informatiedoeleinden. Hot Yoga Studio Gooi gaat zorgvuldig om met deze persoonsgegevens en neemt daarbij het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht.

Abonnementen en strippenkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Andere vragen? Neem gerust contact op!
"Yoga gaat niet over wat je kunt, maar hoe je omgaat met wat je tegen komt."

Waarom Hot Yoga en wat zijn de voordelen?

De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier opgerekt worden en het stimuleert de genezing van bestaande blessures. Ook bevordert de warmte het reinigingsproces. Door in de warmte te sporten gaan jouw hart, longen en spieren harder werken. Dit verbetert jouw stofwisseling en heeft een positief effect op jouw hart.

Iedereen kan Hot Yoga doen, mannen en vrouwen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. Ook of je nu lenig bent of niet, iedereen kan mee doen!

Je combineert kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Je inzet wordt beloond met een sterker, strakker en leniger lichaam!

De warmte zorgt ervoor dat spieren, bindweefsel en gewrichten om een veilige manier opgerekt worden en het stimuleerd de genezing van de bestaande blessures. Door het zweten verlies je ook veel afvalstoffen. 

Hot Yoga is niet alleen goed voor je fysiek, maar ook op geestelijk vlak heeft Hot Yoga veel voordelen. Je krijgt meer zelfvertrouwen, geduld, ontwikkelt meer zelfbeheersing en je verbetert je concentratievermogen. Daarnaast is het stressverlagend en natuurlijk erg ontspannend. 

Nieuwsbrief Hot Yoga Studio Gooi

Abboneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!