Corona Update 3: Studio tijdelijk dicht?

Beste hot yogi’s,

Met het volgen van het nieuws over de Corona crisis wordt het steeds meer duidelijk dat er een eenvoudige maatregel is die helpt tegen het terugdringen van het virus: social distancing. Geen interactie met elkaar betekent dat het virus zich niet kan verspreiden.

Voor¬†het welzijn¬†van iedereen, vind ik toch dat ik de verantwoordelijkheid en het voortouw moet nemen om de studio tijdelijk¬†te sluiten in tegenstelling tot wat de richtlijnen tot nu toe aangeven, elke pati√ęnt minder is er een.

Een lastig besluit, bedrijfsmatig, maar vooral ook omdat de fysieke en mentale positieve effecten van yoga ons juist in dit soort tijden extra kunnen helpen.

De leskaarten worden bevroren, de automatische incasso’s worden¬†stopgezet. Ik hoop op jullie steun, laten we elkaar helpen, motiveren en stimuleren¬†om met z’n allen dit virus onder controle te krijgen!

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en iedereen om je heen! En dan hoop ik jullie allemaal zo spoedig mogelijk weer op de mat te zien!

Namasté,
Sharon

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!