Survival Kit Hot Yoga Studio Gooi/Online lessen

Over de hele wereld voelen we de impact van de Corona crisis op ons dagelijks leven, onze financiële situatie en onze fysieke en mentale gezondheid. Nu het blijkt dat we onze deuren nog langer moeten sluiten, in ieder geval tot 28 april, ben ik op zoek naar een manier om het voortbestaan van Hot Yoga Studio Gooi te waarborgen. De crisis treft ons allemaal en hier moeten we dan ook samen doorheen! Daarom heb ik de volgende “survival kit” ontworpen, waarbij ik uiteraard hoop op jullie steun. Het uitzoeken en implementeren ervan kost mij veel tijd (veel zaken, waar ik tot nu toe?geen verstand van had), dus ik wil je bij voorbaat hartelijk danken voor je geduld.

Survival Kit Hot Yoga Studio Gooi
1. De automatische incasso’s en leskaarten die gepauzeerd waren vanaf 16 maart, gaan weer starten vanaf 16 april. Dit houdt in dat de lessen/maand/jaar/studentenkaarten verlengd worden met 1 maand en dat er voor de abonnementen geen automatische incasso is in de maand april, die start weer in mei.
2. Vanaf 16 april bieden we dagelijks live stream Yoga lessen aan. Om jullie die handig aan te kunnen bieden hadden we een nieuw boeking en management tool nodig. Binnenkort zullen wij Eversports in gebruik nemen, waardoor je:

  • in staat bent om eenvoudig een activiteit te boeken vanuit huis of onderweg op elk gewenst moment
  • het door jou gekozen product (losse activiteit, strippenkaart, tijdkaarten, abonnementen …) eenvoudig online kan betalen via een beveiligde betalingsprovider en onmiddellijk je factuur ontvangen
  • plek is gereserveerd in de les door je aanmelding

Vanaf 16 april boek je de online lessen dus met je eigen leskaart/abonnement. Hiermee steun je Hot Yoga Studio Gooi in deze barre tijd. Elke financiële steun helpt de studio om ook aan de financiële verplichtingen te kunnen blijven voldoen. Hiervoor ben ik zeer dankbaar. Zodra de studio weer open kan, doe je natuurlijk ook je échte hot yoga lessen weer op je kaart of abo.

3. Mijn hoop is vanaf 28 april een “soft” opening mogen hebben. Door de investering in het nieuwe boekingssysteem, kunnen we dan het aantal deelnemers per les coördineren. Ik heb 14 plekken in de studio uitgemeten, waarbij je 2 meter uit elkaar staat. Omdat we met kleinere lessen zullen starten, zullen we indien nodig méér lessen aanbieden.

4.  Tussentijds gaan de Online live stream Instagram lessen door, zodat je gewoon je practice kan blijven doen.
Wanneer?
* woensdag 8 april (morgen) 9.00-10.00 uur
* zaterdag 11 april 9.30-10.30 uur
Waar?
Via de stories van de Instagram pagina van hotyogastudiogooi (moet je wel even volgen) komt de live video in het rondje bovenin zichtbaar. Fantastisch om de afgelopen 4 lessen zoveel mensen mee te zien doen en de enthousiaste reacties/chats/berichtjes voor én na de les te ontvangen.

5. Privé Yoga lessen mogelijk. Met inachtnemening van RIVM  zijn privé hot yoga lessen wél mogelijk in de ruime studio. Gun jezelf een uur (of langer) hot yoga of doe een yoga les cadeau aan iemand die het nu zeer verdient.

Tot slot wil ik jullie nogmaals danken voor alle positieve berichten, loyaliteit en solidariteit! En past de hierboven voorgestelde oplossing jou niet, dan wil ik jou ook helpen op koers te blijven tijdens deze storm, neem dan graag even contact op.

Stay strong, stay healthy, stay save.

Sharon

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!