Vrijdag 10 november van 16.30-19.00:Opening & Birthday Party

It’s time to party! De studio is klaar en in november bestaat Hot Yoga Studio Gooi precies 5 jaar. We willen dat graag met jullie vieren op een goeie, ouderwetse vrijdagmiddagborrel met drank, sapjes en hapjes én natuurlijk lekkere muziek op vrijdag 10 november van 16.30-19.00 uur.

We zijn super trots dat de mooiste Hot Yoga Studio van het Gooi nu klaar is. En net zo trots dat na 5 jaar de allerleukste hot yoga studenten bij ons op de mat staan. We hebben het idee dat we daarmee een heel gezellig feestje kunnen vieren, dus kom je ook?

Ben je een tijd niet geweest, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om de nieuwe studio te bekijken en het glas met ons te heffen!

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!