Adem Workshop: door Nadine Ruiter zondag 5 november

[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]

Ga jij mee op een unieke Ademreis?- Zondag 5 november 12.30-15.30 uur

Inhoud van deze workshop;
-Adem observatie/meditatie
-Introductie ademwerk

Je wordt begeleid om jezelf over te geven aan het ritme van jouw eigen ademhaling. Effectief in het loslaten van fysieke, emotionele en mentale spanning, die zowel bewust als onbewust in je lichaam ligt opgeslagen, zodat er weer nieuwe energie word gecreërd voor ontspanning, inzicht en energie.
-Gelegenheid om de ervaringen te delen en vragen te stellen.

Nadine Ruiter zal deze Ademreis begeleiden, zij is gecertificeerd ademcoach, yin yoga docent en holistisch massage therapeut en globetrotter. Iedereen is welkom, er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Dus wil je meedoen dan hoor ik het graag, daarna stuur ik je nog meer informatie. Kosten zijn €45,- per persoon. (meer info kan je ook vinden op: www.thebreathjourney.com).

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][/cmsms_column][/cmsms_row]

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!