Vanaf 1 september alle lessen (en alle docenten?) weer terug in het rooster!

Het einde van de zomervakantie is in zicht! Maandag 17 augustus gaan de scholen weer open en starten we met het nieuwe hot yoga seizoen. We zijn inmiddels 6 weken open en helemaal gewend aan het corona protocol: we waarborgen de 1,5 meter afstand, we stellen de gezondheidsvragen bij binnenkomst en er wordt online gereserveerd en geregistreerd. Bij de final savasana gaat de grote nooddeur in de studio wijd open. Dus voordat iedereen de zaal uit gaat is het weer gevuld met verse lucht. Het voelt heel goed enĀ veilig!

Vanaf 1 september is bieden we weer 19 lessen per week aan. Als blijkt dat de 15Ā plekken per les vanaf 17 augustus snelĀ volgeboekt worden dan gaan we eerder dan 1 september weer over op het complete rooster.

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!