Corona update: Studio blijft open!

De studio blijft open, dat is een hele opluchting! Voor ons is het enige verschil dat de kleedkamers binnen de nieuwe maatregelen niet meer gebruikt mogen worden. Verder waren onze maatregelen nog aan de safe side  (douches nog dicht, geen thee in de lounge) dus er verandert niks, buiten het feit dat iedereen al z’n spullen weer meeneemt in de zaal.

Dus je kan je mat net zo vaak pakken als je wil om naar een van de 20 lessen in de studio te komen. Blijf werken aan je weerstand en aan een fit, sterk en  flexibel lijf in combinatie met een ontspannen geest/mind. Precies wat nu zo belangrijk is!

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Nieuwsbrief Hot Yoga Studio Gooi

Abboneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!