Ouder en kind Yoga: Jij & Ik samen! Zondag 13 december

?Ouder en kind Yoga: Jij en ik samen ?

( door kindercoach/kinderyogadocent Melissa Bakker) 

Samen ontspannen, samen plezier hebben. Tijd voor we-time! Ouder-kind yoga is een mooie manier om de emotionele en fysieke band met je kind op een ontspannen manier te versterken. Hierdoor voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en wordt zijn of haar zelfvertrouwen gestimuleerd.

In deze les doen jullie samen speelse yoga-oefeningen rondom een (seizoensgebonden) thema, zoals de herfst, licht of kerst, afgewisseld met adem- en ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik of luisterspelletjes, massage en verhalen. Een afwisselende en verbindende yogamiddag, samen met je kind!

1e groep 4-7 jaar jaar: 13.15-14.00 uur
2e groep  8-12 jaar: 14.30-15.30 uur

Kosten: €22,50 voor ouder & kind samen. Graag opgeven via mail of aan de balie met de naam en leeftijd van het kind erbij. Zodra er betaald is (kan ook via Tikkie) is jullie plek gereserveerd. We doen maximaal 10 koppels per workshop, dus geef je snel op!

 

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!