Corona Update: De studio is wéér dicht ?

Helaas moet deze deur weer dicht tot en met 19 januari en zullen we het heerlijke gevoel van een hot & steamy yogales op een koude winterdag tot dan moeten missen. Alle lessen zijn geannuleerd tijdens deze periode.

Heel jammer, want we denken dat we als yogaschool wél essentieel zijn voor de gezondheid, wellicht nu nog wel meer dan anders. En het voelt raar om dat steuntje in de rug fysiek en mentaal niet te te mogen bieden.

Eén van de grootste uitdagingen van deze crisis is dat voortdurende schakelen, steeds weer aanpassen aan een nieuwe situatie, zonder einde in zicht. Om positief te blijven in deze tijd helpt het misschien om te kijken hoe je een ander kunt helpen, steun kunt bieden. Een ander helpen maakt je eigen zorgen minder zwaar te dragen én wat je geeft komt ook terug.

Aan het einde van dit intensieve jaar, waarin wij als yogastudio gedurende de 4 maanden dat we al dicht zijn geweest hebben geprobeerd te schakelen met Online Lessen, Open Air lessen, Silent classes, Privé lessen etc. voelen we dat het nu, tijdens opnieuw 5 weken sluiting, tijd is om naar binnen te keren, in stilte te zijn en weer op te laden.

We zien uit naar de dag dat we iedereen weer op de mat in de hot yoga studio mogen verwelkomen!

Veel liefs, stay safe!
Sharon

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!