?Online (Hot) yoga les via Zoom-Hoe werkt dat?

Via de website https://www.hotyogastudiogooi.nl  kan je je online les boeken tot 20 minuten voor de les begint.
In het lesrooster bij kopje Lestijden kies je voor een Hot A (Online) of en Hot Mix (Online) en volg je de aangegeven stappen totdat je de les gereserveerd heb. Je ziet ook dat je dat via je eigen leskaart of abonnement doet. Als je nog lessen over had (je kaart was maand gepauzeerd) en je ziet niks staan neem dan graag even contact met mij op!

Ben je toe aan een nieuwe leskaart of wil je een abonnement, dan kan je eenvoudig online aanschaffen. Super als je dat ook ter ondersteuning¬†van de Survival Kit Hot Yoga Studio Gooi¬†doet. Is dat net iets te veel gevraagd, dan kan je ook¬†1 Losse live stream yogales (‚ā¨8,50)¬†aanschaffen!

Een tweede mogeljkheid is te reserveren via de Eversports app, die je kan downloaden uit appstore. Reserveer je vanuit de app dan zie je een button die je informeert op welke dag en wanneer de link naar de online stream beschikbaar is. Als de button grijs is, betekent dit dat de online stream nog niet beschikbaar is. 15 minuten voor de start van de les wordt de button groen, de online les is nu beschikbaar. Door op de button te klikken ga je naar de betreffende online streaming dienst en ben je er live bij!

Tip voor je voorbereiding
Een kwartier voor de les krijg je een email met hier een Zoom link, op de website onder “Mijn boekingen/activiteiten” Deze ziet er als volgt uit: https://zoom.us/meeting/xxxxxxxx.De link werkt zowel op: je smartphone, je tablet en je computer. Door op de link te klikken, wordt er gecontroleerd of de Zoom applicatie al op je apparaat staat.
*Zoom is NIET ge√Įnstalleerd¬†– Op je computer kun je zowel Zoom downloaden of de les in de browser bekijken. Op je tablet of smartphone moet je de app downloaden. Eigenlijk is het altijd het beste de Zoom app te downloaden omdat het dan beter werkt. Mocht na het downloaden en installeren de les niet automatisch starten, ga dan terug naar je email en klik nogmaals op de link.
*Zoom is al ge√Įnstalleerd¬†– Je krijgt dan de optie om de Zoom.us app te openen.

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!