?Extra nieuw tijdstip in rooster: 16.30-17.30 uur

Op woensdag en donderdag van 16.30-17.30 uur testen we deze maand een nieuw lesuur uit! Ons leven is druk, we werken lange uren, hebben onregelmatige slaapritmes, krijgen gedurende de dag enorm veel prikkels en flink wat stress voor onze kiezen. We krijgen ideeĂ«n, beelden en verantwoordelijkheden toegedeeld die een 24 uurs levensstijl promoten. En hoewel het zeker voordelen heeft om altijd ‘verbonden’ te zijn is het vaak zo dat we vergeten hoe belangrijk het is om soms even afstand te nemen, om tot rust te komen. Na een drukke dag is ‘unwinden’ gezond en het bevordert een goede nachtrust. Dus gun jezelf dat uurtje aan het einde van de dag of in de avond, reserveer al een plek, dat  motiveert Ă©cht om te komen! 

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!