Workshop: Ayurvedic Yoga and Sound Bath

Vrijdag 31 maart van 16.00-17.15 (tarief €20)

It is the time of year that we naturally begin to detoxify in our bodies.  We will begin with a warming 45-minute yoga flow to open energetic pathways in our bodies.  As the world around us begins to warm it is important that we start to cleanse our bodies and let the winter layers start to melt.  We will close the flow with some delicious stretches and make our way to a long savasana and sound bath.  Kari will use a collection of healing instruments to bring you deeper into your relaxation.

Voor deze workshop kan je een apart ticket aanschaffen, via het selecteren van de workshop in het lesrooster. Deze workshops vallen dus buiten je leskaart of abonnement. Maar het boeken is net zo makkelijk?! 

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!