Nieuw: Video’s in de videotheek!

De videotheek in Eversports bij Hot Yoga Studio Gooi is nu gevuld met hele fijne yogalessen. Ik heb er voor gekozen om complete lessen van 60 minuten aan te bieden, zodat je ook écht het yoga-effect van rust in je hoofd en de energy boost in lijf zal ervaren! Ik hoop je zo een alternatief te bieden om je practise te blijven doen, voordat we met elkaar in de Hot Studio of Open Air een les kunnen doen. En wellicht biedt het ook een uitkomst als je op vakantie bent/gaat en je yoga mist!

De videolessen zijn te boeken met je abonnement (gratis voor leden met een onbeperkt maandabonnement of jaarkaart) of leskaart, maar als je die gepauzeerd hebt kun je de les ook los (€12,50) aanschaffen via de app, website of link: https://www.eversports.nl/widget/w/fH-jYF?list=recording

 

 

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!