Hot Yoga-Juice Cleanse Health 3 daagse: 22, 23, 24 Januari

Na alle eindejaarborrels en diners is dit een fijn startpunt om je gezonde lifestyle weer een extra boost te geven. Gedurende 3 dagen start je in de ochtend met een gembershot en drink je verdeeld over de dag 4 verschillende koud geperste biologische groente- en fruitsappen. Tijdens deze drie dagen plan je ieder dag een hot yoga les. In de avond eet je een gezonde vegetarische maaltijd en/of soep. Danielle van Velsen van Juice Monkey Bussum zal de sappen verzorgen en die kun je dan de zondagavond 14 januari voorafgaand aan de cleanse bij haar ophalen in de winkel

Kosten van de Hot Yoga-Juice Cleanse: €75,- verdeeld in €50,- voor de sappen + en €25,- voor 3 yogalessen. Voor de duidelijkheid: je kunt niet alléén de sapkuur doen, de speciale aanbieding geldt alleen samen mét de hot yoga. Ben je al student, dan heb je de keuze om de lessen op je kaart af te schrijven of apart te betalen.

Inschrijven bij de balie of stuur een mail en reserveer je plek. Na inschrijving ontvang je een mail van Juice Monkey met meer informatie over de juice cleanse en over de betaling .

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!