Donderdagochtend 18 mei “Hemelvaartsdag Special” 

8:00-9:00Early Bird (60 min.) Sharon zal iets afwijken van de Hot 60 A, maar houdt er ook rekening mee dat het vroeg in de morgen is?
9:30-11:00 Bikram (90 min.) door Jacomijn. De originele Bikram les bestaat uit 26 hatha yogahoudingen en twee ademhalingsoefeningen. Je ademhaling beheersen, ook al gaat je hart tekeer. Je concentratie behouden, ook al druipt het zweet van je af. In de houding blijven, ook al ben je moe. Na verloop van tijd heb je de volledige controle over je ademhaling en kun je op een rustige manier dieper in de houdingen gaan. We❤Bikram! 

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!