21 Day Summer Challenge☀-Workshops: Peter Photikoe—Ouder&Kind

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_heading type=”h1″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]☀21 Day Summer Challenge☀-Workshops: Peter Photikoe—Ouder&Kind[/cmsms_heading][cmsms_text animation_delay=”0″]

Lieve yogi’s,

De lente is in volle gang en wij hebben weer wat fijne extra activiteiten geplant zodat we allemaal super fit in body & mind de zomer straks ingaan!

*Hemelvaart en Pinksteren: alle lessen gaan gewoon door.

*Ga de uitdaging aan en doe mee met de 21 Day Summer Challenge:
21 dagen achter elkaar, 1 hot yoga les per dag. Het zal niet alleen je yoga practise transformeren, maar ook je lichaam en geest een boost geven. Schrijf je je ook in? Volbreng je de 21 dagen, dan zijn je hot yoga lessen van 22 juni tot 27 juni voor onze rekening!

Start: donderdag 1 juni
Finish: woensdag 21 juni (Zomer!)

*Zondag 11 juni workshop Peter Photikoe: The treasures of Yoga 13.00-14.30/15.00
Peter laat ons in deze workshop ervaren dat het oude yoga systeem in India meer is dan alleen fysieke houdingen. Verwacht nieuwe inzichten en leer waarom het juist nu meer dan ooit cruciaal is om yoga te beoefenen. De workshop start met korte discussie, gevolgd door een hot hatha yoga practice, toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of beperkingen. Kan je meer meer uitdaging aan in je houdingen dan wordt je door Peter ook aangemoedigd. De workshop eindigt met Yoga Nidra (heeft betrekking op bewuste diepe slaap), heel fijn om mee te maken! De kosten voor deze workshop zijn €20,-. Inschrijven bij de balie of via mail.

*Zondag 18 juni workshop Ouder&Kind Yoga: Jij en ik samen! 13.00-14.15 uur
Na heel veel positieve reacties geeft Gusta weer een workshop voor alle kids boven de 4 jaar, samen met je ouder/verzorger het lichaam ontdekken met bekende en minder bekende yoga houdingen en we onderzoeken wat ons nou eigenlijk verbindt, jij&ik samen! Kosten €20,- voor ouder en kind samen. Inschrijven graag met naam en leeftijd van je kind bij de balie of via mail.

Tot snel op de mat,
Namasté,
Sharon

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_image align=”center” animation_delay=”0″]634|https://www.hotyogastudiogooi.nl/wp-content/uploads/2017/06/unnamed-250×250.jpg|square-thumb[/cmsms_image][cmsms_text animation_delay=”0″]

Peter woont en werkt nu Thailand en heeft gestudeerd in USA.

Hij heeft opleidingen in Hot, Hatha, Yoga Therapy, Yoga Nidra, Pilates en meditatie.

[/cmsms_text][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_image align=”center” animation_delay=”0″]633|https://www.hotyogastudiogooi.nl/wp-content/uploads/2017/06/unnamed-1-250×250.jpg|square-thumb[/cmsms_image][cmsms_text animation_delay=”0″]

Big smiles bij de ouders en kinderen tijdens de vorige Ouder&Kind workshops.

Echt een feest om mee te maken!

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!