10-Day Hot Yoga Challenge : 1-10 februari

10 dagen achter elkaar, 1 hot yoga les per dag.
Start: dinsdag 1 februariFinish: donderdag 10 februari

? Je hebt de mogelijkheid 1 of 2 keer de 5-Day Challenge leskaart , die geldig is in de periode 1 tot 10 februari voor het speciale tarief van €50,- te kopen. ? De 5-Day Challenge leskaart is 10 opeenvolgende dagen geldig. Je bepaalt zelf wanneer je een les van de Challenge kaart inzet, óf een les van je eigen abonnement/leskaart. ? Helaas kan je geen lessen doorschuiven van de Challenge leskaart.? Doe het samen! Iedereen kan meedoen, ook niet- leden. Dus neem zeker iemand mee als dat je motiveert!?Je kiest gewoon uit de lestijden in het reguliere rooster, er zijn inmiddels al 23 lessen per week. Hoe werkt het?  ➡niet leden/geen leskaart: koop 2 keer een 5-Day Challenge leskaart. Boek je 10 lessen.➡ 3x per week abonnement: koop 1 keer een 5-Day Challenge leskaart. Boek eerst met je lessen van je abonnement en vul op met Challenge leskaart.  ➡ 1x per week abonnement: koop  2 keer de speciale Challenge leskaart.Als je handig indeelt kan je voor en na deze 10 dagen je les van je abonnement inboeken.

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!