?Zomerfestival: Meet our Guest Teachers!

Esther Bijl

Esther is haar “yoga carri√®re” bij ons gestart, dus veel zullen haar nog kennen! Inmiddels verhuisd geeft ze les in de omgeving van Haarlem, maar is ze zo lief om bij ons¬†de zaterdaglessen te doen! In het najaar gaan we haar zeker terugvragen voor een van haar specialiteiten: een Tension Release en¬†¬†Nidra Ontspanningtechnieken workshop!

Grace Briaire

“We do yoga so that we may live more easily, joyously and gracefully!”
Na 28 jaar te hebben bemiddeld in fotografie- en filmlocaties en het afronden van een Raja Yoga opleiding heeft Grace nog een teacher training Hot Yoga bij Evolution Yoga in Hawai en  teacher training Vinyasa bij Svaha Yoga in Amsterdam gedaan. Bij ons gaat ze in haar eigen stijl de Hot 60 Mix geven!

Dayla van Kuijk 

Dayla is als docent gespecialiseerd in vinyasa en ontspanningstechnieken. Haar opleidingen heeft ze gevolgd bij Shades of Yoga Bali en bij Yoga Girl Aruba. Persoonlijke ontwikkeling, yoga-meditatie en bewust en gezond leven zijn haar vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten.¬†Zij gaat in juli bij ons een¬†Hot 60 Relax¬†les geven:¬†een¬†combinatie van yogahoudingen (asana‚Äôs), ademhalingstechnieken (pranayama), aandacht en ontspanningsoefeningen (savasana, yoga nidra, meditatie). De les begint meditatief, bouwt op met langzame bewegingen, gaat over naar actievere bewegingen, bouwt dan af en eindigt met een ontspanningsoefening, waarbij je heerlijk weg kan zakken bij Dayla’s prachtige stem!

Eva Tjepkema 

Eva heeft een voorkeur voor Ashtanga en Vinyasa Yoga, waar ze in Thailand en bij Johan Noorloos in Amsterdam opleidingen voor heeft gedaan. Dus in haar Hot 60 Mix les zal ze creatief Ashtanga vinyasa en flow elementen verwerken, waarbij dynamiek, souplesse, adem en meditatie komen mooi samen komen. Deze les is voor iedereen geschikt. Als mensen uiteindelijk blij en ontspannen naar huis gaan dan is Eva tevreden.

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!