☀️Hot Yoga en Warm Weer: DOEN! – Hot Yoga 10-day challenge

Wat heerlijk dat de zomer eindelijk is begonnen. Wist je dat je veel beter tegen de warmte buiten kan als je hot yoga beoefent? Je lichaam raakt aan de warmte en luchtvochtigheid van de hot yoga studio gewend en leert veel efficiënter af te koelen door te zweten. Het warme weer van buiten voelt daardoor minder warm aan! Dus juist wat meer komen is zalig. Buiten dat ga je dan ook fitter en strakker de zomer in. Tijdens de les verbrand je een groot aantal calorieën, je zit beter in je vel letterlijk en figuurlijk.

 ☀️ 10-Day Hot Yoga Summer Challenge

Van dinsdag 2 juli tot donderdag 11 juli worst het serieus HOT&STEAMY in de studio! Super leuk als jij ook meedoet met 10 dagen achter elkaar, 1 hot yoga les per dag. Klik op de link hieronder, boek alvast je lessen, waarbij je kiest uit de reguliere lestijden. Als er veel mensen met de Challenge mee doen, komen er gewoon EXTRA lessen bij!

Iedereen kan meedoen aan de Challenge, dus neem zeker iemand mee als dat je motiveert! Ook beginners zijn van harte welkom om mee te doen. Misschien nog goed om te melden:
 De 5-Day Challenge leskaart is 10 opeenvolgende dagen geldig. Je bepaalt zelf wanneer je een les van de Challenge kaart inzet, óf een les van je eigen abonnement/leskaart.
Je kan natuurlijk ook besluiten om een halve Challenge te doen! Dan plan je 5 (extra) lessen gedurende 10 dagen. Iedere les is winst!

Last but not least: de anti-slip yogahanddoeken zijn er weer, 9 kleuren:

Tot snel op de mat,
Namasté,
Sharon

Over de schrijver
Sharon Vreugdenhil

Eigenaar en oprichter van Hot Yoga Studio Gooi.

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Abbonneer op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle laastste ontwikkelingen!