10 dagen achter elkaar, 1 hot yoga les per dag.
Start: dinsdag 1 februariFinish: donderdag 10 februari

💥 Je hebt de mogelijkheid 1 of 2 keer de 5-Day Challenge leskaart , die geldig is in de periode 1 tot 10 februari voor het speciale tarief van €50,- te kopen. 💥 De 5-Day Challenge leskaart is 10 opeenvolgende dagen geldig. Je bepaalt zelf wanneer je een les van de Challenge kaart inzet, óf een les van je eigen abonnement/leskaart. 💥 Helaas kan je geen lessen doorschuiven van de Challenge leskaart.💥 Doe het samen! Iedereen kan meedoen, ook niet- leden. Dus neem zeker iemand mee als dat je motiveert!💥Je kiest gewoon uit de lestijden in het reguliere rooster, er zijn inmiddels al 23 lessen per week. Hoe werkt het?  ➡niet leden/geen leskaart: koop 2 keer een 5-Day Challenge leskaart. Boek je 10 lessen.➡ 3x per week abonnement: koop 1 keer een 5-Day Challenge leskaart. Boek eerst met je lessen van je abonnement en vul op met Challenge leskaart.  ➡ 1x per week abonnement: koop  2 keer de speciale Challenge leskaart.Als je handig indeelt kan je voor en na deze 10 dagen je les van je abonnement inboeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.