*Vrijdag 1 november: 14.00-17.30 uur
Workshop Ontspanningstechnieken. Esther Bijl laat je deze middag betrokken. deskundig en veilig kennismaken met drie vormen van ontspanningstechnieken: Pranayama, Tension Release Yoga en Nidra Yoga. Kosten van deze workshop:  €60,00 (max. 15 deelnemers). Meer informatie volgt nog, maar je kan je al opgeven!
*Vrijdag 8 november 16.30-17.45 (75 min)
Hot Yin Special door Masjenka
Thema van de les is de Herfst: de dagen worden al weer korter, de baadjes vallen van de bomen. De natuur heeft automatisch ook effect op ons: tijd van loslaten en opruimen! Yin yoga is een rustige vorm van yoga, waar je de dieper liggende spieren en het bindweefsel stretcht. De houdingen worden tussen de 3 en 5 minuten aangehouden. In deze les nemen we de tijd om schouders, armen en heupen te stretchen en de typische herfstkwaaltjes er uit te zweten
*Vrijdag 15 november: 16.30-17.45 (75 min)
Yin&Yang Yoga door Beth, waarbij Beth ook zeker weer extra aandacht aan de core zal geven!
*Vrijdag 22 november 16.30-17.30 
Yoga&Weights met Mireia
*Vrijdag 29 november 16.30-17.30 
“Meditasting” met Jacomijn: de les is opgedeeld in drie delen: meditatie in beweging, mindfulness en Tibetaanse meditatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.